Basis Sensitiv - Lavera-sarjan sydän

Basis Sensitiv - Lavera-sarjan sydän

Saksalaisen Lavera-luonnonkosmetiikkabrändin tarina alkaa jo vuodesta 1987, jolloin sarjan perustaja Thomas Haase lähti kehittämään luonnollista – ja kaikkien saatavilla olevaa – ihonhoito- ja hygieniasarjaa. Haase halusi luoda luonnonkosmetiikasta vaihtoehdon, joka olisi tavalliselle kuluttajalle yhtä houkuttavaa ja helposti saatavilla olevaa kuin synteettinen normikosmetiikka. Hän onnistuikin: Lavera on tänä päivänä Euroopan suurimpia ja laajimman levikin luonnonkosmetiikkasarjoja, jonka tuotteet ovat niin hintapisteen kuin saatavuuden puolesta kaikkien ulottuvilla.

Basis Sensitiv on Laveran ensimmäinen ja alkuperäinen ihon- ja hiustenhoitosarja. Sarjan miellyttävän tuntuiset sekä tehokkaat koostumukset ja hurmaava tuoksu kertovat Haasen visiosta luoda luonnonkosmetiikkasarja, jonka koostumukset tarjoavat saman elämyksen kuin ”normikosmetiikka” – mutta ympäristöystävällisempänä ja iholle hellempänä versiona. Rakastettu sarja pitää sisällään luotettavia, koko perheelle sopivia tuotteita niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksille. Tuotteiden pääraaka-aineita ovat mm. aloe vera, jojobaöljy ja sheavoi, ja hellävaraiset koostumukset on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle. Basis Sensitiv -tuotteissa on mieto, puhtaan pehmeä tuoksu.

Hyviksen verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman Laveran ikonisen sarjan tuotteita.

Basis Sensitiv -tuotteet vartalolle

Lavera yleisvoiteet

Sarjan ihanissa vartalovoidekoostumuksissa on, mistä valita! Olisiko sinun hoitovoiteesi nopeasti imeytyvä, kevyt ja ihanasti kosteuttava Express Body Lotion? Vaiko runsaan täyteläinen kulttiklassikko, peltirasiaan pakattu koko vartalon hoitovoide All-Round Cream?

Löydä omasi:

Basis Sensitiv Express Body Lotion – sarjan kevyin vartalovoide on tehty Sinulle, joka haluat suoriutua vartalon ihon kosteutuksesta nopeasti ja tehokkaasti. Ihanan kevyt koostumus levittyy ja imeytyy ihoon hetkessä, ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Sopii erityisesti kosteusköyhälle iholle. Jojobaöljy ja aloe vera kosteuttavat ihoa, kehäkukkauute rauhoittaa.

Basis Sensitiv Firming Q10 Body Lotion – kiinteyttävä ja kosteuttava Q10-vartalovoide sopii kypsälle, aikuiselle vartalon iholle. Voiteen aktiiviaineena toimii antioksidanttinen ja ihosolujen toimintoja energisoiva koentsyymi Q10, joka on yksi kauneudenhoidon luotetuimpia anti-age-ainesosia. Q10, joka tunnetaan myös nimellä ubikinoni, on tärkeä osa solujen energia-aineenvaihduntaa ja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Basis Sensitiv -käsivoide – Laveran suosituin käsivoide hoitaa, suojaa ja kosteuttaa käsien herkkää ja kuivumiselle altista ihoa verrattomalla yhdistelmällä luomusheavoita, jojobaöljyä, manteliöljyä ja aloe veraa. Kamomilla ja kehäkukka rauhoittavat ihoa.

Basis Sensitiv All-Round Cream – klassikko vailla vertaa! All-Round Creamin ainutlaatuinen, täyteläisen hoitava koostumus sopii koko keholle päästä varpaisiin. Hoidat voiteella kuivan kasvojen ihon, kädet, jalat sekä karheat kohdat kuten polvet ja kyynärpäät. Rakastettu voide on Laveran pitkäikäisin tuote! All-Round Creamin salaisuus on sen samettisen täyteläinen koostumus, joka ei kuitenkaan tunnu iholla raskaalta tai jätä ihoa rasvaisen kiiltäväksi. Kokeile, ja tiedät suosion syyn!

Basis Sensitiv Soft Moisturising Cream – Soft Cream on koko perheen pehmoinen ja hoitava, helposti levittyvä perusvoide. Lempeä koostumus sisältää jojobaöljyä, aloe veraa, ruusuvettä ja sitruunamelissaa.

Basis Sensitiv Natural & Sensitive -deodorantti on alkoholiton ja erittäin hellävarainen, alumiinisuolaton deodorantti. Luonnollinen koostumus sisältäen mineraaleja, sitruunaverbenaa ja aloe veraa suojaa ihoa epämiellyttäviltä hajuilta jopa 48 tunnin ajan. Deodorantista on myös voidemainen vaihtoehto.

Basis Sensitiv Gentle Care Hand Wash – hellävarainen nestemäinen ja saippuaton käsienpesuaine vaahtoaa miedosti ja puhdistaa ihon kuivattamatta. Mieto koostumus sisältää aloe veraa, kamomillaa ja taikapähkinää. Monen suosikki myös suihkuvaahtona!

Basis Sensitiv -tuotteet kasvoille

Basis Sensitiv -kasvojenhoitolinja sisältää monipuolisen valikoiman puhdistus- ja kosteustuotteita kaikille ihotyypeille. Basis Sensitiv -sarjasta löydät nykyään myös täysin hajusteettomat tuotteet oikein herkälle tai hajusteallergiselle iholle! Hajusteettomat tuotteet tunnistat Calming-nimestä ja violetista tekstistä.

PUHDISTUS

Lavera Basis Sensitiv puhdistuotteet

Basis Sensitiv Cleansing Milk – tämä ihanan runsas puhdistusemulsio on sarjan suosituin puhdistusaine. Täyteläinen, kuivaa ja herkkää ihoa hellivä koostumus sisältää luomukookosöljyä ja luomusheavoita. Poistaa lian ja meikin ja sopii myös silmämeikin poistoon.

Basis Sensitiv Calming Cleansing Foam – hajusteeton ja sulfaatiton puhdistusvaahto poistaa iholta meikin ja lian hellävaraisesti sekä kosteuttaen. Glyseroli, aloe vera ja sheavoi tekevät koostumuksesta ihon kosteustasapainoa ylläpitävän.

Vaahtoavan geelin sekä hieman pesevämmän koostumuksen ystäville on saatavilla myös klassinen Basis Sensitiv -puhdistusgeeli, joka sopii normaalille, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.

Basis Sensitiv Gentle Facial Toner -kasvovesi viimeistelee puhdistuksen poistamalla iholta viimeisetkin lian rippeet. Aloe veraa, manteliöljyä ja malvauutetta sisältävä Basis Sensitiv -kasvovesi myös kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.

KOSTEUTUS

Basis Sensitiv Moisturising Cream on kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava voide normaalille ja sekaiholle. Erittäin hyvä voide nuorelle iholle sekä miesten iholle! Regenerating Cream puolestaan tarjoaa täyteläisemmän, sheavoita sisältävän koostumuksen kuivalle iholle.

Rauhoittava ja kosteuttava Calming Day Cream on hajusteeton päivävoide herkälle iholle. Se sisältää uusimpiin trendiainesosiin kuuluvaa ektoiinia, joka sitoo ihoon kosteutta ja suojaa ihosoluja ympäristön rasitteilta.

Yöhoidoksi, tai päivähoidoksi oikein kuivalle iholle, sopii Calming Night Cream. Manteliöljyä, luomusheavoita, ektoiinia ja aloe veraa sisältävä hajusteeton koostumus kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa herkkää ja reaktiivista ihoa.

Aikuista ihoa hoitaa ja kiinteyttää Basis Sensitiv Q10-päivävoide, -yövoide sekä silmänympärysvoide.

Basis Sensitiv -tuotteet hiuksille

Lavera Basis Sensitiv -tuotteet hiuksille

Luomujojobaöljyä ja luomu aloe veraa sisältävät Basis Sensitiv Moisture & Care -shampoo ja -hoitoaine sopivat normaaleille ja kuiville hiuksille sekä kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Intensiivisesti kosteuttavat ja samalla ultrahellävaraisiksi kehitetyt koostumukset sopivat niin kosteuttamaan kuivaa hiusta kuin rauhoittamaan ärtynyttä ja herkkää hiuspohjaa.

Basis Sensitiv -palashampoo tarjoaa tavanomaisen shampoon edut ekologisemmassa muodossa. Laveran palashampoo ei sisällä saippuaa, vaan saman pH-ystävällisen pesevän teknologian kuin nestemäisetkin shampoot, vedettömäksi puristettuna. Hoitava ja kosteuttava shampoo sisältää mm. sheavoita, kaakaovoita ja hiusta vahvistavaa kvinoauutetta.

Karkkipäivän Sanni ja Lavera

Karkkipäivän Sanni

Olen tehnyt Laveran kanssa yhteistyötä yhtä pitkään, kuin olen kirjoittanut blogiani, eli 15 vuotta. Lavera oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikkasarjoja, joita aloin blogissani esitellä vaihdettuani ihonhoitotuotteeni luonnonkosmetiikkaan. Vaikutuin Lavera-valikoiman laajuudesta ja mahtavasta hinta-laatu-suhteesta; tuotteet ovat korkealaatuisia ja erittäin miellyttäviä käyttää, ja samalla edullisia. Laverassa ilahduttaa myös helpostilähestyttävyys sekä arvomaailma; Lavera on tänäkin päivänä yhä perheomisteinen "jalat-maassa" -yritys, ja heidän kommunikointinsa asiakkaille päin on poikkeuksellisen läpinäkyvää ja kuluttajaläheistä.

Luonnonkosmetiikasta muodostui minulle viimeisen 15 vuoden aikana ammatti, ja nykyään toimin blogini ja sisällöntuotannon ohessa myös asiantuntija- ja kouluttajatehtävissä. On ollut ilo saada pitää yhteys Laveraan kaikki nämä vuodet. Lavera on ollut mukana oman kosmetiikka-ammatillisen taipaleeni alusta asti, ja on minulle tärkeä ja läheinen sarja. Tunnen Laveran tuotteet kuin omat taskuni, ja sarjasta on aina helppo suositella hyviä tuotteita erilaisiin ihotilanteisiin ja mieltymyksiin.

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.