Mahtaisiko jokin näistä tuotteista kiinnostaa?
Intohimosta gluteenittomaan leivontaan
Agata Bakery on helsinkiläisen Tiina Isohannin – artistinimeltään Pinkin, kehittämä gluteeniton leivontasarja. Aikaisemmin tapahtumatuotannon ja -markkinoinnin alalla yrittäjäuran tehnyt ja bändien tanssijana ja laulajana toiminut Isohanni ryhtyi leipomaan Agata Bakeryn nimissä vuonna 2015. Hän kertoo leipomisen ja ruoanlaiton olevan hänelle suuri ilo, inspiraatio, terapiamuoto ja jatkuvan oppimisen tie. Isohanni piti hetken kahvilaa, Agata Bakery& Cafe:ta Annankadulla Helsingissä, ja sen sulkeuduttua hän on keskittynyt reseptien kehittämiseen ja oman gluteenittoman leipomokonseptin rakentamiseen, josta lupaa kertoa myöhemmin lisää. 😉
Gluteenittomat jauhoseokset omilla resepteillä
Agata Bakeryn jauhoseokset ovat Isohannin käsialaa. Hän on omien sanojensa mukaan "etsinyt, kehittänyt, keksinyt, yrittänyt, erehtynyt ja ennen kaikkea, seikkaillut leipomisen parissa". Kokemuksen myötä syntyi jauhoseossarja, johon kuuluu tällä hetkellä kaksi erilaista seosta Agata Bakery A1 ja Agata Bakery A2. Seokset sisältävät muun muassa maissitärkkelystä, riisijauhoja, tapiokatärkkelystä, peruhajauhoa, tattaria ja ksantaanikumia.
Tutustu valikoimaan ja kokeile tuotteita omassa keittiössäsi!