Myssyfarmin hernetuotteet ovat kotimaista kasvisvalkuaista parhaimmillaan! Ne on kehitetty alunperin soijarouheen kotimaiseksi vastineeksi. Herneessä kun on yhtä paljon proteiinia kuin jauhelihassa, eli 18g / 100g!
Herneestä rouheeksi
Hulda-hernettä on pakattu Myssyfarmin tilalla vuodesta 2010. Vuotta myöhemmin tilan emäntä ja isäntä Anna ja Janne Rauhansuu kehittivät siitä kotimaisen hernerouheen vastineeksi ulkomailta tuodulle soijarouheelle. Myssyfarmin hernerouhe on miedonmakuinen, nopeasti turpoava ja monikäyttöinen tuote ruoanlaittoon ja leivontaan.
Hernejauhoa voi käyttää esimerkiksi kasvispihvien, falafelien ja lasagnen tekoon tai jatkamaan perinteistä jauhelihataikinaa. Hernejauhosta saa tehtyä myös mahtavan makuisia lettuja, joita voi tarjota niin suolaisena kuin makeana.
Letut ja muut hernereseptit löydät Myssyfarmin nettisivuilta.