Hasselpähkinäkuorrutus tuo punajuuripallosiin rouskuvan suutuntuman. Tämä ravintoainerikas välipala säilyy hyvin jääkaapissa. Resepti on gluteeniton ja laktoositon.
Ainekset (n. 10 kpl):
- 2 rkl Superfruit-punajuurijauhetta
- 1 rkl Superfruit-acaijauhetta
- 1 dl Superfruit-mantelijauhoja
- 6 kpl kivettömiä (medjool)taateleita
- 3 rkl kookoshiutaleita
- 3 rkl vettä
- 2 rkl kookosöljyä
- 1 dl tattarihiutaleita
- 1 maustemitta kanelia
- 1 maustemitta kardemummaa
- hasselpähkinäruohetta
- Laita taatelit, vesi, kookosöljy ja mantelijauhot tehosekoittimeen ja sekoita kunnes taikina on tasaista.
- Siirrä taikina kulhoon ja sekoita loput ainekset mukaan.
- Pyörittele taikinasta pieniä palloja.
- Kuorruta pallot pyörittämällä niitä hasselpähkinärouheessa.