Näissä vegaanisissa ja gluteenittomissa jouluherkuissa ei ole tingitty mausta tai koostumuksesta. Mikä parasta, ne sopivat eri ruokavalioita noudattavien joulupöytiin.
Tässä siis vegaaniset ja gluteenittomat versiot kolmesta joulunajan suosikkileivonnaisesta: piparkakuista, taatelikakusta ja juustokakusta. Maukasta joulua! ❤️
Vegaaniset ja gluteenittomat tattaripiparkakut
Ei joulua ilman piparkakkuja! Vegaaniset piparkakut eivät häviä maussa perinteisemmille voin ja kananmunien kanssa leivotuille piparkakuille. Nämä piparkakut on leivottu tattarijauhoilla ja mantelijauhoilla, jotka tuovat pipareihin uutta mehevyyttä ja särmää. Piparkakut maistuvat erityisen hyviltä, kun ne paistetaan hieman pehmeiksi!
Klikkaa vegaanisten tattaripiparkakkujen reseptiin!
Vegaaninen ja gluteeniton taatelikakku kvinoasta
Taatelikakku on joulunajan ehdoton klassikko. Tässä taatelikakussa jujuna on luontaisesti gluteeniton kvinoa, joka tuo kakkuun rakennetta ja mehevyyttä – sekä lisäannoksen proteiinia, kuitua ja vitamiineja. Taateleiden lisäksi tämän maukkaan kakun makumaailmasta löytyy kahvia, rommia, banaania ja joulumausteita. Lopputulos on mausteinen, maukas ja mehevä - juuri niin kuin kunnon taatelikakun kuuluu ollakin.
Klikkaa vegaanisen taatelikakun reseptiin!
Vegaaninen ja gluteeniton puolukkajuustokakku
Silkkisen pehmeä ja suussasulava vegaaninen juustokakku onnistuu helposti soijavispikermalla, kauralevitteellä, kookosmaidolla ja vegaanisella hyydyttämisaineella vegegelillä. Tämä ilman uunia onnistuva juustokakku sai jouluisen makunsa tattaripiparkakuista sekä puolukoista, joita on käytetty ohjeessa monissa eri muodoissa.