Paras raakasuklaa valmistuu luomukaakaopavuista
Goodion käyttämä kaakao on peräisin non-GMO luomutilalta Perusta, Ecuadorista sekä Kongosta. Paahtamattomat kaakaopavut jauhetaan kivimyllyssä muiden raaka-aineiden kanssa 3 päivän ajan. Kivimyllyssä jauhamalla pystytään paremmin säilyttämään raaka-aineiden ravintoaineet, sillä nykyaikaisella laitteistolla suklaan lämpötila kohoaa helposti tuhoten näitä ravintoaineita.
Tämän jälkeen suklaa temperoidaan. Temperointi parantaa suklaan laatua ja tekee siitä kauniin kiiltävää ja korostaa suklaan makua. Temperoinnilla kaakaovoin rasva saadaan kiteytymään haluttuun kidemuotoon. Temperoinnin jälkeen muotteihin kaadettua massaa jäähdytetään hetken.
Lopuksi Goodio raakasuklaat pakataan biohajoavaan kääreeseen ja sujautetaan kauniiseen pahvikuoreensa sekä sinetöidään Goodion sinetillä.
Maista ja ihastu!