Kokoelma: Goodio

Goodio – rakkaudella Helsingistä!

Käsityönä valmistetut Goodion raakasuklaat sisältävät vain huolellisesti valittuja raaka-aineita.

Raaka-aineet ovat luomua, villejä ja pääosin raakoja sekä aina mahdollisuuksien mukaan kotimaista alkuperää. Esimerkiksi mustikat, mintut, tyrnit sekä karpalot ovat paikallisesti tuotettuja. Makeutukseen käytetään matalan glykeemisen indeksin (GI) omaavaa indonesialaista ja srilankalaista kookospalmusokeria.

Paras raakasuklaa valmistuu luomukaakaopavuista

Goodion käyttämä kaakao on peräisin non-GMO luomutilalta Perusta, Ecuadorista sekä Kongosta. Paahtamattomat kaakaopavut jauhetaan kivimyllyssä muiden raaka-aineiden kanssa 3 päivän ajan. Kivimyllyssä jauhamalla pystytään paremmin säilyttämään raaka-aineiden ravintoaineet, sillä nykyaikaisella laitteistolla suklaan lämpötila kohoaa helposti tuhoten näitä ravintoaineita.

Tämän jälkeen suklaa temperoidaan. Temperointi parantaa suklaan laatua ja tekee siitä kauniin kiiltävää ja korostaa suklaan makua. Temperoinnilla kaakaovoin rasva saadaan kiteytymään haluttuun kidemuotoon. Temperoinnin jälkeen muotteihin kaadettua massaa jäähdytetään hetken.

Lopuksi Goodio raakasuklaat pakataan biohajoavaan kääreeseen ja sujautetaan kauniiseen pahvikuoreensa sekä sinetöidään Goodion sinetillä.

Maista ja ihastu!