Kuivattuja riistaherkkuja seikkailijasieluille
Renjer on Ruotsissa perustettu startup, joka valmistaa kuivalihaa pohjoisesta luonnosta peräisin olevasta puhtaasta riistasta. Renjerin riistajerkyt ovat herkullinen, terveellinen ja kestävästi tuotettu välipala. Riistajerkyt ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan, ja ne sopivat hyvin vaikkapa evääksi luontoretkelle, treenin jälkeiseksi proteiinipitoiseksi välipalaksi tai leffaillan naposteltavaksi.
Valikoimasta löytyy merisuolalla maustetut poron- ja hirvenlihajerkyt, pippurilla maustettu hirvenlihajerky sekä chilillä ja limellä maustettu peuranlihajerky. Maista vaikka kaikkia ja valitse suosikkisi!
Riistalihan ekologisuus ja terveellisyys
Riistaliha on ekologisempi ja eettisempi valinta kuin massatuotettu liha. Toisin kuin tuotantoeläimet, riistaeläimet saavat elää luonnossa vapaana ja syödä puhdasta ravintoa Pohjolan luonnosta. Riistaeläinten metsästystä säädellään tarkasti, ja metsästäjien tekemä riistanhoitotyö hyödyttää myös muita lajeja. Renjerin tuotteissa hyödynnetty poronliha on peräisin Arvidsjaurista Pohjois-Ruotsista, ja hirven- ja peuranliha ovat peräisin Suomesta ja Virosta.
Riistaliha on tunnettu myös herkullisesta ja voimakkaasta maustaan sekä vähärasvaisuudestaan. Esimerkiksi poronliha sisältää pääosin hyviä omega-3 ja -6-rasvahappoja, B12-vitamiinia, rautaa ja sinkkiä. Lisäksi riistaliha on hyvin proteiinipitoista, joten riistajerky sopii mainiosti esimerkiksi treenin jälkeiseksi välipalaksi.