Heikkilän yrttitilaa pitävät Terhi ja Jussi Saarinen. Yrtit kasvavat keskellä perinteistä maalaismaisemaa Rahulan kylässä Järvi-Suomessa.
- Suomessa viljellyt, kuivatut ja pakatut yrtit
- maistuvia dippisekoituksia
- puhtaita ja lisäaineettomia mausteita
Jos satut liikkumaan Mikkelin lähistöllä kesäisin, voit jopa päästä tutustumaan tilaan itse. Yrttitilan yrttipuoti on yleensä avoinna heinäkuussa.
Puhtaasti kotimaisia yrttejä
Saaristen tavoitteena on tarjota ensiluokkainen kotimainen vaihtoehto ruuan maustamiseen.
Suomessa viljellyt, kuivatut sekä pakatut yrtit sopivat erinomaisesti niin perinteiseen suomalaiseen kotiruokaan kuin esimerkiksi italialaisiin tai ranskalaisiin ruokiin.
Hauskana yksityiskohtana Heikkilän tilan yrttidipit on nimetty Saaristen perheen neljän lapsen mukaan. Veera, Silja, Martta ja Otto ovat siis saaneet omat nimikkotuotteensa. Lisäämällä yrttidippiseosta kermaviiliin tai jogurttiin saat nopean dippikastikkeen.
Puhtaille ja lisäaineettomille Heikkilän yrteille on on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Hyvää Suomesta merkki tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä.
Merkki myönnetään tuotteille, jotka valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista. Merkin käyttö edellyttää Ruokatieto Yhdistys ry:n jäsenyyttä ja säännöllisiä tarkastuksia.