Kokoelma: Sokerit

Luomulaatuiset sokerit monipuoliseen leivontaan

Unohda valkoinen taloussokeri – ota käyttöösi terveellisemmät luonnon luomusokerit! Esimerkiksi kookossokerin glykeeminen indeksi (GI) on tavallista sokeria matalampi. Glykeeminen indeksi kertoo, miten suuri nousu henkilön verensokerissa havaitaan tietyn ruoka-aineen syömisen jälkeen. Tutustu valikoimaan ja kokeile!

Vaihda tavallinen sokeri luonnolliseen sokeriin

Luonnolliset sokerit sopivat erinomaisesti perinteisen valkoisen sokerin korvaajiksi. Kokeile seuraavaksi leivonnassa esimerkiksi koivusokeria tai kookossokeria!

Luonnolliset sokerit ovat valkoista sokeria terveellisempi vaihtoehto kahdesta syystä:

1. Niitä on käsitelty vähemmän, joten ne sisältävät enemmän kasvin omia ravintoaineita kuin tavallinen valkoinen sokeri.

2. Luonnollisten sokereiden, kuten agavesiirapin ja kookossokerin glykeeminen indeksi (GI-luku) on valkoista sokeria matalampi.

Tutustu valikoimaan!