Tarvitset:
- 3 dl porkkanalaatikkoa
- 0,5 dl luomuoliiviöljyä
- 2 luomukananmunaa
- 1 tl laadukasta suolaa
- 3 dl gluteenittomia jauhoja
- 1 tl psylliumjauhetta
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita laatikko, öljy ja munat keskenään. Lisää seokseen sitten kuivat aineet.
- Sekoita tasaiseksi massaksi ja anna tekeytyä 10 minuuttia.
- Ota lusikalla kökköjä leivinpaperin päälle pellille ja painele jauhotetuin sormin rieskoiksi. Painele lisäksi jokaista haarukalla muutama kerta.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, niin että rieskat ovat saaneet hieman väriä.
- Jäähdytä mutta nauti vielä lämpimänä, sivele päälle voita.